Astroloji Nedir ?

berkay öztunç tarafından yazıldı

Astroloji  Güneş,Ay diğer gezegenlerin, uzaydaki pozisyonlarının, dünyadaki varlıkların üzerindeki etkisinin izlenmesi ve incelenmesi biçimine denir.

Astroloji bize kim olduğumuzu anlamaya ve yaşam yolumuzu aydınlatmaya yardım etmekte kullandığımız insanlık tarihinin en eski yöntemlerinden biridir. Babil, Mısır, Yunan, Roma, Çin, Maya ve Arap uygarlıklarının astroloji ile ilgilendiklerine dair pek çok kanıt vardır.

Astroloji yunanca ASTRO ve LOGOS kelimelerinden gelir.

ASTRO:Gezegen,yıldız demektir.

LOGOS:Duygusal, düzen, yasa, mantık, söz, bilgi anlamındadır.Hristiyanlar logos deyimini tanrısal söz olarak kullanır. Astrologos astrolojinin Yunanca ismidir. Astrolojinin Mezopotamya'da antik Babil tabletlerinin incelenmesiyle, Mısır’da ortaya çıktığı ve yıldız tablolarının M.Ö 4200 yıllarına kadar gittiği görülmüştür. Ayrıca Sümerler zamanında da astroloji ile ilgili dokümanlar bulunmaktadır. Sümer tabletlerinde bunları görebilirsiniz.

Astroloji yazılı tarih var olduğundan beri insanlık için en çok incelenen konu olmuştur. Çeşitli hesaplamalar yapılarak yorumlanan bireysel haritalar bize geleceğimiz ile ilgili pek çok konuda yol göstericidir. Şanslı dönemlerimiz, şanssız dönemlerimiz, engeller ile karşılaştığımız konular ruhsal durumumuz gibi daha bir çok konu doğum haritamızın yorumlanması ile tespit edilir ve çözüm alanlarının gösterilmesi ile yardımcı olunur. Kişiliğimiz,alışkanlıklarımız,yeteneklerimiz,zevk aldığımız ve başarı göstereceğimiz alanlarımız,korkularımız,geçmişimiz ve geleceğimiz vede en çok neden benim başıma  hep bunlar geliyorun cevabını ve olasılıkları astroloji ile açıklayabiliriz.

DOGUM HARİTASI:Doğum bilgilerinin gün, ay, yıl, şehir ve saat olarak doğru şekilde verilmesi ile  ve yapılan hesaplamalar ile çıkartılan dokümana doğum haritası yani horoskop denir.

Doğum haritası kişinin kodlarıdır.Bu kodlar tektir.Herkes biricik tekil varlıklardır.Haritalar eşsizdir,kimsenin haritası bir diğerine benzemez.Bu  ancak bu konuda uzman kişilerin çalışmaları ile anlaşılabilecek bir konudur.

TRANSİT NEDİR:Bir doğum haritasında gelecek ile ilgili olasılık dahilinde olan konuların yorumunu yapmak için kullandığımız tekniklerden bir tanesi transitlerdir.Transitler anın gökyüzü haritasının çıkartılarak ve kişinin doğum haritasının üstüne konularak yapılan çalışma sonucu değerlendirilmesi ve yorumlanması şeklidir. Transit haritayla gelecek yılın veya belirlediğiniz bir tarihin size neler getireceği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


KARMA ASTROLOG NURSEL ŞAMLI

Berkay öztunç

Berkay öztunç

Yeni falcı hemde en afillisinden

Mersin Yazılım Firmaları, Yazılım, websitesi, web, seo, Web Tasarım